trainingen

In 2022 hebben we het recht op een behoorlijke subsidiepot gekregen vie Nederland Leert Door. Maar liefst € 30.400 hebben we beschikbaar als korting. De subsidie is er voor iedereen vanaf 18 jaar tot haar of zijn pensioen mits in loondienst of werkzaam als ZZP-er. Het maakt dus niet uit of je in loondienst bent (of op korte termijn in loondienst gaat), een flexibel contract hebt of werkzaam bent als ZZP-er. Voldoe je hieraan dan kun je dus gebruik maken van de subsidie.

We kennen op hoofdlijnen twee soorten trainingen:

Leiderschap

Inspirerend Leiderschap begint bij jezelf.

In een Persoonlijk Leiderschap traject beantwoord je vragen zoals deze én vertaal je deze door naar gewenste keuzes en gedrag.
– In hoeverre ben jij in balans?
– En ben je je bewust van de overtuigingen die jouw gedrag aansturen?
– Heb je de regie over jouw keuzes.
– En worden die vooral aangestuurd op vanuit jouw intrinsieke drijfveren.
– Of laat je je leiden door wat de omgeving van je vraagt?

Ben je voldoende er aan toe om jouw Zakelijk Leiderschap verder te ontwikkelen? Dit kent verschillende aspecten.
– Enerzijds moeten op korte termijn de zaken geregeld zijn
– Ook moet je voldoende aandacht besteden aan de mensen en hun motivatie
– Last but not least wil je investeren in de groei van je team.

Team Inspirator begeleidt je om al deze aspecten met elkaar in balans te brengen én te voorkomen dat jij zelf als leider daar tien keer harder voor moet lopen dan je team.

Team

Wat maakt een team een geïnspireerd team? De sleutel zit in intrinsieke motivatie. Wanneer teamleden namelijk intrinsiek gemotiveerd zijn om samen te werken aan de teamdoelen bereik je een enorm hoog rendement. Met weinig inspanning vanuit de leiding worden doelen beter bereikt. Een logisch gevolg daarvan is een hoge mate van zelfsturing.

Alle trainingen worden op maat ingericht. Wil je weten wat de trainingen voor jou kunnen betekenen en welke voordelen je uit de subsidieregelingen kan gebruiken? Bel of mail me dan even.

 

Marc Bekker | Team Inspirator