Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Een zelforganiserend team bouwen

mei 23, 2019 @ 9:00 am - 12:00 pm

€35

Zelforganisatie, zelfsturing en eigenaarschap zijn veel gehoorde begrippen in deze tijd. Daarin wordt veel aandacht besteed aan de praktische kant van het inrichten van een dergelijke organisatie of team. En toch mislukken veel van deze initiatieven; maar liefst 70%!

Dit komt omdat er over het algemeen veel te weinig aandacht wordt besteed aan de meest wezenlijke voorwaarde voor zelfsturing. De nieuwe organisatievorm moet vooral intrinsiek gedragen worden door de mensen die de gedragsverandering moeten gaan laten zien. Door degenen die eigenaarschap moeten nemen. Zij moeten erin geloven en zich ermee vertrouwd voelen.

Deze zogenaamde onderstroom wordt enorm onderschat en is daarmee de grootste oorzaak voor het mislukken van de transformatie naar zelfsturing.

In deze workshop krijg je meer zicht op:

  • wat die onderstroom is
  • welke voorwaarden er zijn voor een geslaagde transformatie naar zelfsturing
  • hoe je dit in de praktijk brengt

Voor deze introductieworkshop van één dagdeel betaal je enkel een bijdrage in de kosten van € 35. We blijven niet hangen in theoretische modellen, maar zoeken juist de aansluiting bij de praktijk; jouw praktijk. Je krijgt de gelegenheid om een praktijkcase in te brengen waarover je kan sparren met de organisator en mede-cursisten.

We zijn voor deze gelegenheid te gast in de vergaderruimte van de inspirerende showroom van All Office Van Den Corput in Breda.

 

 

Gegevens

Datum:
mei 23, 2019
Tijd:
9:00 am - 12:00 pm
Kosten:
€35
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Marc Bekker
Telefoon:
0629547057
E-mail:
marc@marcbekker.nl
Website:
www.teaminspirator.nl

Locatie

All Office Van Den Corput
Trekpot 10
Breda, Noord-Brabant 4825BN Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0765810950
Website:
https://vandencorput.nl/