Erik heeft weer volop energie

Toen Erik startte met de coaching was hij uitgeblust. Hij voelde zich futloos en herkende zichzelf niet meer echt in zijn doen en laten. Zowel zakelijk als privé liet hij zich meer leiden door zijn omgeving dan dat hij echt zelf sturing gaf aan zijn leven.

We hebben eerst eens een flink stuk gelopen om helder te krijgen waar Erik nu eigenlijk tegenaan loopt. Dit was een mix van zakelijke en privé gebeurtenissen. Beide hadden echter gemeen dat Erik er niet meer met passie in stond, geen helder doel had en er dus ook niet meer voor kon gaan.

Inmiddels zijn we een keer of zeven bij elkaar geweest. In eerste instantie heeft Erik eens flink in de spiegel gekeken en onder ogen gezien hoe hij zo ongeveer alles waarin hij gelooft en waarvoor hij staat verloochende. Daarna hebben we helder gemaakt wat dat dan is: waar sta je voor, waar ga je voor. Daarin hebben we een alignment oefening gedaan en zijn persoonlijke missie en identiteit besproken. Van daaruit hebben wij de kernwaarden gefilterd die hem sturing geven aan zijn keuzes en activiteiten.

Erik heeft er zelf keihard aan gewerkt en heeft in het hele traject steeds de confrontatie met zichzelf opgezocht. Inmiddels staat Erik weer in zijn kracht en het gevoel dat hij zowel zakelijk als privé sturing geeft aan zijn leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.